ZAL

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ZAL » СЕРВИС ВОПРОС-ОТВЕТ » Скільки коштують штучні ялинки?

Скільки коштують штучні ялинки?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Скільки коштують штучні ялинки? Я вже кілька років поспіль прикрашаю свій дім на свята, і все більше замислююся над тим, щоб придбати саме штучну ялинку. Мені цікаво, які є варіанти в Україні, адже у магазинах завжди різні ціни. Чи можуть мені порадити, які виробники є найкращими? Я хотіла б дізнатися про ціни на ялинки середнього розміру, адже не хочу занадто велике дерево, але й маленьке не підходить.

0

2

Придбала ялинку минулого року в Супермаркеті ялинок, і можу сказати, що була задоволена якістю. Я вибрала ялинку висотою 1,8 метра, і вона коштувала приблизно 2000 гривень. Збиралася вона досить просто, усі гілки рухливі, тому легко формувалася в потрібну форму. Протягом усього святкового сезону виглядала просто шикарно.

0

3

Цього року я вирішила купити ялинку в магазині Ялинкар. Я знайшла різноманітні варіанти, але зупинилася на ялинці 1,5 метра за 1500 гривень. Мені сподобалося, що у них великий вибір моделей, і я змогла підібрати саме те, що мені потрібно. Ялинка виявилася легкою у монтажі, і я змогла без проблем самостійно прикрасити її. Тиждень після покупки я була в захваті, адже не було жодних запахів, а гілки виглядали дуже природно.

0

4

Я придбав штучну ялинку https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor … -elki.html у магазині ZELENA і був вражений якістю. Ялинка виглядає дуже натурально, і її висота 2 метри ідеально підійшла для моєї вітальні. Вартість склала приблизно 3500 гривень, але за ці гроші я отримала дійсно чудове дерево. Важливо зазначити, що в наборі йшла спеціальна підставка, що дуже зручно.
Під час свят я використовувала різні прикраси, і ялинка витримала всі навантаження. Вона виглядає настільки реалістично, що навіть сусіди запитували, чи це справжня ялинка. Після свят я легко прибрала ялинку, і навіть не знадобилося багато часу для її розбирання. Ялинка не втратила жодної голки, що дуже тішить, адже це означає, що вона служитиме мені багато років.
https://skrinshoter.ru/s/241024/tEsLcJL5.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-24-10-2024%2015:39:39.jpg

0

Вы здесь » ZAL » СЕРВИС ВОПРОС-ОТВЕТ » Скільки коштують штучні ялинки?