ZAL

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ZAL » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Разное » Как предпочитаете отдыхать?

Как предпочитаете отдыхать?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

У меня сейчас намечается отпуск, хочу узнать про отдых. Где можно отдохнуть?  Интересует загородный отдых

0

2

Обычно отдыхаем на даче на своей. Там всё уже проверено

0

3

Всем же нравятся разные виды отдыха.кому-то активный отдых нравится

0

4

В плане загородного отдыха вне конкуренции Загородный Клуб ДАЧА  . Рекомендую ознакомиться с услугами этого загородного клуба.  Сможете замечательно провести время там

0

5

Мій відпочинок у готелі Ruta Polyana став справжнім відкриттям завдяки акценту на сімейному відпочинку. Я був у захваті від безлічі номерів на будь-який смак та бюджет. Доступні ціни в поєднанні з якістю послуг створювали відчуття справжньої реальності. Практичність готелю підкреслювалася наявністю лазні та чану – це місце, де можна відновити сили після активного дня. Ми також насолоджувалися шведським столом, який міг би задовольнити навіть найвибагливіших гурманів. Для моїх дітей було безліч ігор та активностей https://rutapolyana.com/vidpochinok-z-ditmi/, а я спробував риболовлю на ближній річці. Ввечері ми з друзями організували барбекю - це додало нотку романтики нашому відпочинку. Якщо ви хочете провести час із сім'єю в комфорті та з задоволенням, обирайте Ruta Polyana.

0

6

Куда в итоге решили поехать отдохнуть?

0

Вы здесь » ZAL » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Разное » Как предпочитаете отдыхать?