У меня сейчас намечается отпуск, хочу узнать про отдых. Где можно отдохнуть? Интересует загородный отдых
Как предпочитаете отдыхать?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22024-08-06 22:05:33
Обычно отдыхаем на даче на своей. Там всё уже проверено
Поделиться32024-08-07 00:08:24
Всем же нравятся разные виды отдыха.кому-то активный отдых нравится
Поделиться42024-08-07 02:07:57
В плане загородного отдыха вне конкуренции Загородный Клуб ДАЧА . Рекомендую ознакомиться с услугами этого загородного клуба. Сможете замечательно провести время там
Поделиться52024-08-22 18:10:26
Мій відпочинок у готелі Ruta Polyana став справжнім відкриттям завдяки акценту на сімейному відпочинку. Я був у захваті від безлічі номерів на будь-який смак та бюджет. Доступні ціни в поєднанні з якістю послуг створювали відчуття справжньої реальності. Практичність готелю підкреслювалася наявністю лазні та чану – це місце, де можна відновити сили після активного дня. Ми також насолоджувалися шведським столом, який міг би задовольнити навіть найвибагливіших гурманів. Для моїх дітей було безліч ігор та активностей https://rutapolyana.com/vidpochinok-z-ditmi/, а я спробував риболовлю на ближній річці. Ввечері ми з друзями організували барбекю - це додало нотку романтики нашому відпочинку. Якщо ви хочете провести час із сім'єю в комфорті та з задоволенням, обирайте Ruta Polyana.
Поделиться6Сегодня 08:59:02
Куда в итоге решили поехать отдохнуть?